Lite tävlingasplaner osånt

Börjar med att säga att jag ska skriva mer om Hakingträningen och Söderhamntävlingen en annan dag. Så ja kan skriva mer ingående.

Igår vart de lite halvspontant besök hos veterinären för Fyran, kom på att nu var rättan tid att Vaccinera så ja har det gjort eftersom de är tävlingar var o varannan helg + träningar framöver, men denna vecka är lugn från sådant.
Lasta med Tiger dels som sällskap och dels för att snabbchecka hans kasteringssår som fortfarande varar (det var dock lugnt, bara fortsätta tvätta rent). Och vilken stjärna han var i transporten! Bara klev rakt på också. Fyran stod också lugnt under färden :)
Nallemannen då som fick gå ut helt själv i hagen på morgonen tyckte att de va lite konstigt men inte farligt, han stod o spana lite. Men stod och käka hö när vi kom tillbaka helt lugnt :) Han är bra cool!

Så igår fick Fyran vila helt, men gick ju i stora hagen och rörde sig mycket hela dagen lång.
 
Idag tog vi oss en barbackatur runt Knapern inkl. Åkroken. Pigg häst som skötte sig fint, skrittade mest men travade även litegrann.

Han kommer fortsätta gå lugnt denna vecka för att återhämta sig ordentligt (nu när vi har tid för det). Och mest ridas ut i skogen bara.

Har kikat i tävlingskalendern och såhär ser den ut (de som intresserar mig efter lite sållande):
v.17 Älvkarleby
v.19 Jäderfors (båda dagar)
v.20 Hoppträning för Nclas Haking
v.21 Österfärnebo
v.23 Söderhamn
v.26 Gävle PK
v.28 Hofors
v.34 Söderhamn
Vill åka på alla dessa, men kan tycka det blir lite för mycket att åka på alla.. och däremellan ska träningar in och man ska ju hinna göra annat en häst också ;)
Jäderfors ska jag iaf på. Och såg nu att de är regional så hade gärna ridit en 110 lokal först.
Eller så är det bara att tuta och köra. Har ju lite mer tempo ute på han.
Så vill ja försöka få in Johanna nåntans också så ja kan fortsätta smida planer för dem ;)
Eller så kör ja på varannan vecka som de står och sen är det 6v mellan tävlingarna v.28 och 34, då skulle ja kunna låta han få lite lugnt med bete och lättare ridning för att återhämta sig och ladda batterierna.
Alltså de finns ju så sjukt mkt tävlingar, dessa är bara i Gävleborg! Inte hunnit kika på närliggande såsom Tierp Falun osv. De kan man ju också åka på.
Om ja kollar noggrannt nu så borde ja stryka Österfärnebo :/ Får se!

I sommar från början på juni och till typ aug? blir de väl inte så mycket träningar heller. Kommer nog försöka rida lite för Lotta Sjöberg då (det gjorde ja förra sommaren).

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0