3 ridna idag

 
Dagen började med galoppintervaller på Bergstig. Var nog ute i minst 1,5h.
Nice: Hon var jätteduktig och lugn. Red ilag med Josse- Sweetan (som va ganska het!) så de vart lite rejstrav också..
Iaf vi red några galoppintv. och de gick undan! Dock är de lite kurvor och ja är rädd för möte så de vart att ja speeda mest där det var bra sikt och höll igen lite mer annars.
Nicen var lugn och duktig, ibland kanske man skulle vela ha lite mer tagg i na men inte när man inte ser så bra kanske. Hon gjorde ju det hon skulle :)
Vi skrittade ut på asfalten på mårdäng och "gena" där så man kom ut på korsningen, men ja tror nog itne vi tjäna något på det som somliga sa haha.
Hon har ngo ganska bra kondis, visst vart hon flåsig efter en intervall men vart endå bara svettig lite där sadeln suttit. Sweetan var ju genomblöt (iof mest för att hon var så uppstressad).
 
Isadora: Fixade henne och gick sedan till ridhuset och red där. skritt, trav och galopp mest bara rund och lite volter, serpentiner och X.
Hon var väldigt trög och gick mest i sitt egna lilla tempo. Gjorde inte mer en hon behövde. Men vi ska ta det lite lugnt nu eftersom hon är under igångsättning så ja nöjde mig med det bara hon gjorde det jag bad henne om.
 
Juan: Lagomt till jag skulle ut och rida han kom hans ägare så de stannade kvar och kollade på.
Red på ridbanan. Vi skrittade och tränade halter, han stanna efter en stund direkt ja bara luta mig tillbaka.
Travade och red mycket volter och runt lite hinder som stod härochvar så han fick lyssna noga vart vi skulle. Var väldigt lugn och följsam, lyssnade på minsta lilla.
Även där tränade vi på att bryta av till skritt. Det var lite svårare han vill gärna öka såfort man tar i tygeln så ja försökte med ptroo och använda sätet och inte så mkt hand. Gick sisådär.
Vi provade även på galopp. Han tog den hyffsat iaf och höll ena långsidan  men på 3e gången höll han galoppen ett helv varv. Så det fick räcka eftersom han vart pigg efter det och ville springa på. Blev till att skritta han lugn igen innan vi fortsatte trava en stund till. Han ville rejsa litegrann innan han sedan travade lugnt igen.
Är nöjd.
 
Imorgon ska jag nog rida ut i skogen med allihopa.
 

En lite småsur Juan igår.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0