Nice- Veckan som gått.

Måndag: Elin red henne ilag med Juan- mig och Davinda- Larsa.
Eftersom de var älgjakt vart det en timme runt i byn. Slingern, stora vgäen, Tyskvreten mm.
Mycket trav och en kort galopp.
Hon var väldigt på tårna! Pigg och lite stressig.
 
Tisdag: VILA?
 
Onsdag: Hoppspecial på fältis. Hade med henne på min lektion och vi hade banhoppning.
Hoppade fram på lite olika linjer. Bla en trippelbarr som var bra lång och lite hög, den var konstig sa hon så ja trodde hon skulle stanna men hon hoppa ändå. Duktig häst!
Hon var väldigt pigg och laddad!
Hoppade först en bana på ca 70cm? och det gjorde hon bra. Höll mestadels galopp iaf.
Sedan andra vändan hoppa vi på ca 80-85cm. Kanske högre tom?
Hon var superbra! Hoppade allt kanonfint. Rev en gång vardera runda dock tror ja. Andra vända bara för hon kolla lite snabbt på kuberna under så hon tappa bakbenen lite. Fick hoppa om den linjen och de gjorde hon superfint!
Vägen in till nr1 var lite klurig men även om det var lite snävt så kom vi bra på det.
Det var även en kombination med ett galoppsprång emellan. Första vändan vart det två för oss men andra flöt det på så bra så hon tog det gallant med ett emellan :D (hon har knappt hoppat komb)
 
Är väldigt nöjd med denna träning! Tina är så bra på att ge tips och coacha en. Hon tror att ja ska hoppa Nice på lite mer fart i galoppen så att de blir mer "jämna" hopp. Alltså så hon inte stoppar upp sig i hoppen som hon ofta gör. De gick undan endel denna träning för hästapållen var piggelin haha.

Ungefärlig skiss. Hindrena ligger inte i korrekta linjer och på rätt platser men ungefär iaf.
 
Torsdag: VILA
 
Fredag: Red ut barbacka till bussen för att hämta Elin och Ludde, men han ville inte rida. Var en otroligt pigg och hetsig häst som inte kunde stå still för fem öre. Småstegra och gick i hundranitti!
 
Lördag: Pay´n Jump på fältis 80cm + 80cm. Vi blev felfri båda vändorna! Men hon var lite pigg och stressad så hon spände sig och det blev mycket trav och inte så bra galopp.
Hoppa gjorde hon kanon iaf!
Bilder och film kommer senare.
Första vändan höll ja på att åka av efter hinder nr6 då hon tvärsvängde direkt efter åt motsatt håll haha. Men satt kvar, fick dock göra halt för att kunna fortsätta igen haha.
Viktigt att tillägga är också att hon var helt hindersäker. Gav dem inte ens en blick så de va inge tvekan alls. Duktiga Nice<3
 
Söndag: VILA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0