Ridskolan x2

Tisdag: kom sent till ridningen, rent av 20.10 då vi börjar rida.. Springer in och ser att ja ska va Emil som självklart står inne.. Men cicci var i stallet så ja fick ta en färdigsadlad häst som gått gruppen före, popcorn. Hade bara ridit han en gång innan. Gick superbra! Han var väldigt fin i formen i samtliga gångarter. Gick inte så bra när vi red markarbetet dock fick inte riktigt med och fram han helt. Gick bättre efter ett tag iaf. Är ganska nöjd ändå. Vi cicci tyckte det var bra!

Onsdag: fick Selga. Hon var lite seg först men efter lite galopp var hon pigg och fin. Kändes mkt bra i samtliga gångarter.
Hoppa fram på ett hinder med en galoppbom framför. Det gick jättebra men när det vart ganska högt så först hoppa hon skit bra men andra gången kom ja fel på bommen så fan han ja tänka sen tvärnita hon på hindret (med rätta) och hon slog upp huvet så ja typ slog i henne för efter ett tag började de gö lite ont i haka, höger arm (som ja typ Krama om na med haha) och sen typ vänster skuldra/ nacke. Men ja var väldigt snabb att klappa om henne där för de va helt mitt fel så vi hoppa det igen och de gick super då hon tog i ordentligt så de vart värsta språnget. Efter det hoppade vi en lång serie på medellinjen med tre hinder och en jäkla massa bommar före efter och emellan. För det mesta gick det kanon! Kom fel in ett par ggr men redde ut det ganska snabbt. De sista låg på en meter iaf. De är bra på sådana hjälp övningar så ja får träna bort min höjdrädsla. Är väldigt nöjd med ridpasset! Sista vändan sa Tina till mig att tänka på att hålla en låg stadig hand så det gjorde jag och de vart en stolor förändring sa hon och jo blev det ju. Hon tyckte det bar riktigt bra idag :)

Har anmält mig till KM i dressyr och KM i hoppning på Calito bägge. Har aldrig ridit ett dressyrprogram sådär så vi får väl se. Skulle var roligt att se och få en bedömning. Om ja lyckaS ha en bra dag med nr C, för de dagar är han oslagbar! Fine killen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0