Dagens rid / körpass

Nice: Red lite galoppintervaller uppe på skogen, det var hyffsat med snö så de blev ju ganska jobbigt för henne.
Red ganska lugna, eller tanken var att bara jobba henne i lugn galopp men det ville hon inte så de blev lite snabbare fart endå.
För hon orkade inte alls samla sig utan att bryta av. Galoppen var väldigt lång och markbundet, inte alls rolig, sådär halvaktig. Vart något bättre vid högre tempo.
Galoppera bortåt, skritta lite kort och galopperade i andra galoppen hemåt, skrittade mer och tillbaka igen osv. gjorde detta några ggr.
Hon var väldigt trött och svettig. Så när vi gick hemåt fick ja ta en låååång omväg pga. en grej men de gick det med. Hon fick ju skritta av sig ordenligt iaf :) och de tog inte mer en tjugo min extra.


Nitro: Körde på lite vägar i byn. Larsa red med på Tusingen och vi växlade vem som var först.
N var riktigt fin! Han var pigg och framåt, "uppåt" helt enkelt. Speedade på lite också gjorde han. Duktig!
Skötte sig exemplariskt idag :)

Nitro stod och tröck mot/ över tråden så han hade antagligen fastnad där med täcket så framdelen var avdragen. Ska försöka få någon att sy fast den igen. Alltså de var ytterdelen med ringarna som nog går att sy tillbaka, hoppas jag. Annars får han gå med dubbla täcken eller nåt för det finns inget utrymme i budgeten för något nytt.

Imorgon måste ja ut med Nice en lugn tur så hon inte får så mkt träningsvärk. Nisse får vila eftersom han rids på torsdag. (ja hade jag haft tid hade han ju gott kunnat tränats mer..)

Nice och jag i sommras på milbosridbana.
Bild från juni, bara för att vi galopperar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0