studdhopp och valla kor

Idag vart det uppvärmning i skogen. Jag red Nice, Fanny- Nitro, Sanna- Davinda och Larsa- Tusingen (han provade han första gången sen hältan och skulle bara skritta men ha nva pigg o ville självklart efter oss..)
Sen red de andra in medan jag & Fanny fortsatte rida på ridbanan och hoppa lite.
Hoppade småhinder i ström, då hoppade Nitro duktigt (för det mesta med nåt stopp).
Vi höjde till högsta på kuberna mot slutet så de vart 61cm och Nitro kravla sig över haha ;D
Sen när de försökte igen så hoppa ja före och sen vände mig om och kika, då ser man Nitro hoppa men river och kuberna va lite för tunga för han att riva allt så han snubblar och Fanny gör ett flyg/ hopp i luften ner på marken.
Förlåt Fanny men vi andra kunde bara inte sluta skratta, de såg så roligt ut! haha. De gick som tur var bra för henne :)
Provade en gång till och då rev han vanligt men stanna direkt efter så Fanny hamna på halsen men lyckades dra sig tillbaks i sadeln igen. Ett stort + till Nitro som faktiskt hoppade iaf utan att stanna.
Sen sänkte vi för att hoppa ner dem lite och de va för mesigt tkt han och lära promt stanna först innan han hoppa en gång som avslutning.

Däremellan hoppade jag och Nice studds, provade för första gången 2 hinder på mittersta (38cm).
Hon fattade inte alls de där först. Bröt av till trav, hoppade men sakta av emellan och framför allt kom över första och sen kasta hon sig åt sidan förbi det sista. De blev att dra till med lite knep som att skritta rakt över bägge osånt så hon åtminstonde tog sig över bägge.
Avståndet var inte helt bra till en början heller och så längde vi då fick hon in ett språng imellan och så minska vi igen och då trilla poletten ner rättsomdet var. När ja fick in henne i bra driv i galoppen kom hon kanon och hoppelihopp studdsa över bägge :D
Gjorde det några ggr så hon skulle fatta/minnas vad de går ut på :)

Duktiga hästar! Nitro var kanon laddad i skogen när han fick springa med så många storhästar, roligt!

Som avslutning gick vi sedan och vallade över kossorna till en annan hage.
Nice och Nitro stod helt stilla och väntade tills de va dags utanför hagen trotts kossornas råmande och när de sedan gick/ rusa förbi dem så vi kunde gå in bakom dem och fösa framför oss.
Nice var så jäkla duktig! Hon lyssna på mig och gick ända upp i rumpan på korna så de flyttade sig. Mot slutet där det vart väldigt geggigt och hon itne vela gå först vart hon nervig när dessutom alla kor vände och skulle springa tillbaka. Men hon gjorde endå det jag bad henne om, min stjärna! <3 Vi fick in alla kor i hagen. Nitro var med också och agerade stoppkloss mest, helt oberörd. De finns talang i han också haha!


Kommentarer
Postat av: Sanna

det var roligt att kolla när ni hoppa. ni är så duktiga allihopa!! :D

2011-09-02 @ 09:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0