fältis

På dagens ridlektion red jag Emil. Ja skulle ju inte behöva ha han... för förra gången alltså vi va totalt oöverens och de gick skit, han tvärstanna hela tiden och vi stod mer still en vi rörde oss.
Men idag gick det faktiskt ganska bra, han var iaf mer framåt och han gjorde de gångarter ja bad han om, däremot tvärnita han så fort ja tog ltie i munnen så vi kunde inte jobba så mkt på formen..
Men ridlärarn tyckte det gick bra, att de va en stor förändring sen sist, att jag hade en mkt bättre sits och skänkel, och att nu såg det ut som vi kunde komunicera ;) så ni förstår kanske hur illa det gick förra gången ja hade han? haha
Så jo ja är väl ganska nöjd med dagens lektion, var nog bra att ja fick han iaf så ja fick en bättre upplevelse med han.

Den största skillanden att rida travhäst är väl att man i stort sett inte använder benen någonting alls, ridhästar måste man jobba mkt med skänkeln. Så de har ja ju tappat bort endel under dessa år, men de går bara bättre hela tiden, man måste bara refreschas lite ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0