hoppning

när vi ändå var på g både jag och häst tog vi och hoppade på ridbanan.
Har gjort en liten skiss så ni ska se haha.
Hoppade två hinder på en linje för första gången också. Hon klarade det bra i trav men i galoppen kom vi lite snävt in och han inte få ihop galoppen ordentligt så hon rev några ggr och avståndet var lite trångt till nästa, skulle få plats med tre språng tror ja så ja läral änge lite och då klarade vi hela linjen några ggr iaf, men rev också några.
(Hon genade mer en min ritade linje visar).
Sen hindret på andra sidan hoppade vi för sig oftast men tog alla tre irad nån gång också :)
Höjde ensamma räcket till hela 68 cm och hon klarade det gallant! :D Hoppar så jäkla fint och vi fick in sprången kanon utom en gång på det.
Som synes på bilden är det nå rosa ringar, de ska föreställa tunnor som någon placerat där utanför ist för där de brukar stå. Nicen var livrädd för dem. Fick henne efter mkt om och men att kunna trava förbi dem någorlunda ;)
När vi galoppa förbi vart de nå skyggning med "halvhalvbockning" men sånt törs hon inte göra :D Vi han iaf samla in oss inför nästa hinder.
När ja skulle trava av henne sen var hon antagligen alldeles på tårna ch taggad så hon skulle bara passa hur mkt jag en försökte, så vi bråkade enheldel om det där och tillsist fick ja trava av na en liten bit på stigen.
När ja skritta av henne jobba jag först lite med henne och fick henne i en stadig fin form! Kanonhästen<3
Sen fick hon givetvis skritta av sig på lång tygel.
Redan när man börjat rida och samlar tyglarna börjar hon söka sig ner nu, så hon är både lättlärd och kanske tyckte de va lite skönt att gå så. Sen så fort man börjar jobba börjar hon tugga på bettet och försöker göra så gott hon kan.
Synd att ridbanan är så liten och trång. Hade velat ha en större! Provade stega och ca 20 x 30m tror ja den är ungefär.

hinderbanan idagMin snygga paint skiss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0